dimarts, 30 de març del 2010

RECOMANACIÓ MODA: "Primavera-Estiu 2010"

per Núria Sellés

Comença la temporada primavera-estiu 2010!!! I amb ella, noves tendències, models, desfiles, accessoris, complements, etc…..i què millor per començar aquest apartat que fer cinc cèntims del que seràn les tendències d’aquesta temporada , esperem solejada.
A continuació us proposo esquemàticament quines són les cinc tendències que les grans firmes que mouen el món de la moda ens han proposat a fi de poder estar a la última.
Aquest any tenim molta varietat, tant en colors, estampats, models i formes… dominen els shorts i les minis, els estampats campestres i tropicals, el quadre Madras, distingit per multitud de linies que formen el quadre de diferents colors, sense ser el tipic quadre de “granger de Milwakee”.

Propostes personals:
1.- Infantil: Catimini és una marca pionera en el sector de moda infantil, i és per aixìo que no es queda enrere alhora d’adaptar els seus productes a les tendències que marca la moda. Ofereix una col.lecció molt variada, tant en teixits, models, dissenys i la relació qualitat-preu és molt encertada. Darrere de tot treball sempre hi ha un esforç que es veu reflexat en el preu que es paga.
A més a més, tot i seguir les tendencies actuals, mai s’obliden que treballen amb nens, aixi que SEMPRE, els models i dissenys que oferiràn al seu client seràn totalment adaptats per als més petits.

Durant el mes d’abril, si dieu que heu visitat aquesta pàgina web, disfrutareu d’un 15% de descompte en la nova temporada 2010 en el Catimini de Sabadell (Rambla, 16 tel: 93.726.45.65).

2.-Dona: les firmes sempre són atractives i comprar a Chanel, Dior, D&G , etc….sempre ha estat un caramel, però no cal que anem tant lluny per poder disfrutar de tot el nou que està venint a bon preu. Us proposo la nova col.lecció de Mango, totalment assequible a totes les butxaques, col.lecció divertida, en alguns punts atrevida, còmode, urban, original i perfecte per crear el fons d’armari que totes hem de tenir cada temporada.

Ofereixen una selecció en Denim molt variada on pots perdre’t només alhora d’escollir un texà, estrets, amples, pitillos, rectes, elefant, etc… Quan a calçat, recordeu que la tendencia “campestre” ens permet portar botes de mitja canya durant més temps, sempre plana o amb taló petit i recte i colors clars, sense que sigui blanc!! El calçat podreu trobar-lo a molt bon preu al Zara, ofereixen alta varietat en calçat, diferent, i bé de preu.

3.- Home: per vosalters Pull & Bear té una linia esportiva però a la vegada molt versàtil, podent fer diferents combinacions que us permetin anar mes casuals, o més arreglats segons el moment. La col.lecció d’home de Zara, deixa bastant que desitjar per una banda tot i que per l’altra, la part d’accessoris es molt variada i divertida a la vegada, allà trobareu una selecció de foulards que en qualsevol moment us arreglen un conjunt Casual.

Estudieu-vos bé les tendencies, i comenteu-me, doneume idees, i proposeu-me llocs!!!
Menterstant us deixo un link a una pàgina que tracta el tema Moda amb molt detall, parlant de textures, colors, etc….

www.trendencias.com

SIGUEU FELIÇOS I NO PASSEU DESAPARCEBUTS!!

Núria Sellés

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada!

Anònim ha dit...

Crec que em decantaré pels estampats florals estil boho-chic per aquesta primavera!!!Tot i que les ratlles marineres no estan mal, això de que siguin en horitzontal...no se jo!!!
Molt bó el resum! ;)
*

Publica un comentari a l'entrada