dimarts, 27 d’abril del 2010

MODA : "www.asos.com i www.mango.com"

per Núria Sellès

Aquesta setmana.......poques novetats en el món de la moda.....simplement us faré un parell de recomanacions de pàgines interessants on podeu xafardejar de tot i més, i una curiositat que he trobat aquesta setmana al Facebook, red social on estic segura, tots i totes hi esteu connectats!

La primera fa referència a una pàgina de moda: www.asos.com .
El que és interessant d'aquest link és que n' hi ha per tothom, nens, home i dona....apart també hi ha secció de bellesa, accessoris, i detalls que pots fer en un moment donat com un rellotge, un anell, bolso, foulard o cartera....


Segueixen igualment les tendències ja que ofereixen un ventall molt ampli i variat, adaptable a totes les situacions diàries.
Els preus.......són molt atractius, hi trobem una mica de tot des de la secció Outlet, súper econòmica fins a preus exorbitants...i una altra cursiositat de la pàgina és que tant hi pots trobar firmes conegudes i assequibles al lloc on vivim, com firmes no tant assequibles però molt atractives a la vegada.
Us recomano que hi dediqueu deu minuts a navegar per aquesta pàgina i us deixeu portar...segur que us encantarà!!!
Un cop demanada la prenda, tarda una setmana en arribar i el seu estat és impecable, en caixa , reforçat, amb possibilitat de canvi o devolució .
ADVERTÈNCIA: recordeu que és una pàgina anglesa, així doncs quan us agradi una prenda tingueu en compte que el tallatge és l'anglès, hi ha adjunta una taula amb les equivalències. MOLT IMPORTANT!

El link de Mango, crec que us pot interessar moltíssim......és una iniciativa que fa un parell d'anys ha començat a fer-se a les grans ciutats com NY, Londres o Paris, i l'any anterior MAdrid va començar a portar-ho a terme. El dia 6 de maig, si envieu el missatge o si no voleu pagar entreu a la pàgina web adjunta i us registreu.....si sou afortunades o afortunats estareu convidats a la festa que Mango organitza on podreu disfrutar d'un 25% de descompte en la nova col.lecció, escoltar bona música i degustar un Mojito Bacardi mentre feu les vostres compres...Ideal, no?

Finalment, a la red social més coneguda del moment: Facebook, si busqueu The Cool Hunter trobareu una pàgina on diàriament us mostraràn cursiositats d'arreu del món que ajuden a marcar les tendències de la moda i de la societat en general.
Cool Hunter, és simplement un buscador de tendències, persones que es dediquen única i exclusivament a això, sigui en cases, pisos, camps, botigues, persones......us la recomano molt fermament, i estareu un pèl més posats en el tema!!!

SIGUEU FELIÇOS I NO PASSEU DESAPARCEBUTS!

Per Núria Sellès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada