diumenge, 2 de maig del 2010

ART: EXPOSICIÓ "TENGIBLE"

per a2b

Vinçon és una empresa dedicada a la venda de productes de disseny contemporani per a la llar.


Actualment compte amb una botiga a Barcelona i una altra a Madrid, a més de la botiga virtual. La botiga de Barcelona inclou a més una sala d'exposicions orientada al disseny gràfic i industrial, La Sala Vinçon.

Actualment a La Sala Vinçon el tema de l'exposició és Tengible. Tengible és la creació d’una connexió entre el tangible i l’intangible. Combina les ombres d’objectes físics amb ombres gràfiques. Una pot semblar sòlida, l’altra simulada. No obstant, el que s’experimenta no és ni una cosa ni l’altra, és una combinació entre ambdós mons.

Per a aquesta exposició es van col·locar ampolles i gerros darrera de la pantalla de projecció en la qual es projectaren gràfiques informatitzades. Això va donar pas a una lona on ombres reals i imaginàries pogueren barrejar-se. Amb Tengible, enfoquem a fer una feina de caràcter universal, lliure de llengües i cultures. Els objectes es van escollir mirant-s’hi molt per a encaixar amb el sentit del treball; encara que fossin globus surant o totxanes esllavissant-se, cap precisa d’una explicació.

D'aquesta exposició s'ha encarregat l'estudi de disseny visual Wow situat a Tokio, Sendai i Florència. Es dedica a diferents camps del disseny, des de la publicitat i treballs comercials fins a instal·lacions per a espais d’exposició passant per projectes de disseny d’interfase per a marques importants. També els apassiona crear obres d’art, muntant exposicions no només al Japó, també a nivell internacional. WOW està descobrint les grans oportunitats que ofereix el disseny visual de manera continuada, realçant el talent de cada artista i dissenyador.

I si l'exposició no us acaba de fer el pes podeu voltar per la botiga. Hi ha tota mena d'eginys més o menys útils, que segur que us sorprendrà tant de disseny com de preu. Mirar sempre és gratuït!!


Una projecció de pocs minuts ens fa dubtar dels límits entre el real i l'irreal.

Entre el tangible i l'intangible. Màgia i sensibilitat en estat pur.
Obertura: Dissabte, 17 d'abril.
Tancament: Dissabte, 15 de maig.

Vinçon
Passeig de Gràcia, 96.
Pau Claris, 175.

Horari:
De dilluns a dissabte
10:00 a 20:30 hores.

Per a2b.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada