dilluns, 14 de juny del 2010

ART:"17a Biennal d’Art Contemporani Català "

Per Elisenda Coll

No se’n sent massa a parlar de la biennal d’art contemporani català, però existeix. Es tracta d’una exposició itinerant que es fa cada dos anys i que acull obres de joves artistes residents a Catalunya. Enguany la 17a biennal torna a començar el seu recorregut a Sant Cugat on es pot veure a la Casa Aymat fins el 4 de juliol.


En només una sala, se’ns despleguen 22 peces de diferents disciplines: fotografia, pintura, videoinstal.lació, dibuix, escultura o fins i tot una mena de collage d’apunts i gargots universitaris, que diu molt de l’impuls impacient i creatiu que corre en la sang dels més joves.

El propietari de la Canals Galeria d'Art i organitzador de la Biennal, Josep Canals afirma que els joves escollits estan molt implicats en la societat i són creadors d’obres reivindicatives, que demanen canvis urgents.

Després d’exposar-se a Sant Cugat la biennal serà portada a Cambrils, Rubí, Mollet, Reus, Vilafranca, Olesa, Manlleu, Lleida o Tarragona, entre d’altres ciutats, gràcies a la col.laboració d’ajuntaments i el mecenatge de Caja del Mediterraneo.

Aquests són els noms dels 11 artistes d’enguany: Laura Cuch, Mar Garcia, Daniel Gasol, Míriam Grau, Mercè Hernández, Antoni Hervás, Tamara Kuselman, Daniel Lumbreras, Ariadna Mangrané, Virginia Vallilengua i Zosen.

Per Elisenda Coll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada