divendres, 9 de juliol del 2010

CINEMA: "Cinema a la fresca"

Per A2b

Ara que s'acosta l'estiu venen ganes d'estar al carrer i gaudir de la fresca. I què té de cultura això? Doncs, posa-hi la paraula cinema al davant i en tindràs la resposta. Des de la cultura no val res us recomanem unes sessions de cinema a la fresca per aquest més de juliol.


I ja que aquesta setmana Catalunya sencera hauria de sortir al carrer i mobilitzar-se per trencar d'una vegada per totes amb aquesta gent (que cadascú interpreti el que vulgui), us proposem anar un pas més enllà, us proposem un "Cicle de cinema a la fresca sobre mobilitzacions civils".

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) ha programat un cicle de cinema a la fresca per als dijous de juny i juliol, amb projeccions proposades per diferents entitats promotores, totes relacionades amb els drets i mobilitzacions civils.

Aquest cicle de cinema pretén retre un petit homenatge a tota la societat civil organitzada, “la qual, amb el temps, ha contribuït a transformar idees, a assolir millores socials i polítiques, a fomentar el pensament crític, expressar valors i en definitiva a millorar el nivell de qualitat de la nostra democràcia”.

Les projeccions tindran lloc els dijous de juliol al complex municipal Can Ricart (C/ Sant Oleguer, núm. 10), a partir de les 21h30. Gaudint del cinema i d'un pica pica.


Els films que encara queden per projectar són els següents:

Dijous 15 de juliol
Entitat promotora: Plataforma Aturem la Guerra (www.aturemlaguerra.org)
Pel·lícula: Invierno en Bagdad (Javier Corcuera, 2007)
Sinopsi: Aquesta pel·lícula explica les conseqüències de la invasió i l'ocupació de l'Iraq en la vida quotidiana de la població civil de Bagdad.

Dijous 22 de juliol
Entitat promotora: Xarxa d'enllaç amb Palestina (www.palestina.cat)
Pel·lícula: Més enllà del mur (Autoproducció)
Sinopsi: Documental sobre el projecte “Més enllà del mur. Aquest documental mostra com la música pot convertir-se en un instrument de solidaritat i resistència.

Dijous 29 de juliol
Entitat Promotora: Societat Civil Internacional de Catalunya (www.sci-cat.org)
Documental: Els joves i la pau (SCI-CAT)
Sinopsi: Reportatge que recull les darreres activitats de promoció de la cultura de pau organitzades per l´SCI – CAT.

Més informació:
Consell de la Joventut de Barcelona (http://www.cjb.cat/ )

Tots els dijous de Juliol, 21:30, C/ Sant Oleguer, núm. 10.

Per A2b.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada