dijous, 15 de juliol del 2010

CINEMA: "In Search of a Midnight Kiss"

Per Montserrat Puñet

A la nit de Cap d'Any és costum que, quan sonen les dotze campanades, ho celebris amb la persona estimada. Ara bé, estàs sol? No vols acabar la nit petonejant-te amb la cita a cegues que duu el cartell de 'sóc la única que ha respòs la trucada d'última hora dels teus amics'? Doncs posa un anunci a Internet!


Això és el que fa en Wilson que, recent arribat a Los Angeles, vol oblidar el que probablement ha estat el pitjor any de la seva vida: la seva xicota l’ha abandonat, el seu cotxe l’ha deixat tirat i li han robat el portàtil amb alguns guions propis.

Comparteix pis amb el seu millor amic, qui el convenç a escriure l’anunci. Què hi ha a perdre? Mai se sap. Pot ser que trobi a la seva ànima bessona, o al milloret de cada casa, o que ningú li torni contesta.

Però sí que rep resposta.

La Vivian. Una noia que cerca entre les pàgines de contactes a l’home perfecte amb qui passar la nit de Cap d’Any.

‘In Search of a Midnight Kiss’ (‘Buscando un beso a medianoche’) narra la història de dues ànimes solitàries que es troben i passen juntes les últimes hores de l’any i les primeres del següent. Ho narra amb una fotografia en blanc i negre que ens recorda a la ‘Manhattan’ de Woody Allen i ho narra utilitzant un impecable diàleg entre dos joves que no arriben als 30 que busquen, desesperadament, algú amb qui passar una de les nits més màgiques de l’any.

“14 hores per Any Nou. 12 milions de persones a Los Angeles. 1 connexió no hauria de ser tan difícil...”. Què en penseu? És possible crear una connexió entre dues persones en només 14 hores?

Trobareu la pel•lícula al catàleg de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona amb el nom ‘Buscando un beso a medianoche’.

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=D34-KV5pTlc .

Per Montserrat Puñet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada