dissabte, 22 de gener del 2011

ART: "DRAP ART 2010"

Reciclar el que ens queda


Des de fa un temps ençà, sembla que estiguem vivint temps de retorn al passat, a nivell econòmic, cultural, social... Em recorda aquells temps que expliquen els més grans sobre el Barça: quan salvava la temporada si només guanyava al Madrid. Doncs a Catalunya l'únic que la salva ara és el Barça, si és que la salva algú.

Per tal d'anticipar-nos a tot el que pugui passar, us proposo una exposició sobre reciclatge artístic. Es tracta del Drap-Art '10. El Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya.

Aquesta exposició es pot veure fins el 9 de gener (així que afanyeu-vos aquests dies) en el CCCB. Es desenvolupa en vuit modalitats, que ens acosten al reciclatge creatiu: exposicions col·lectives d’obres d’art i objectes de disseny realitzats amb materials reciclables, intervencions a l’espai públic, l’espai de reflexió, el tradicional mercat d’art i disseny, tallers participatius, espectacles, audiovisuals i cinema del medi ambient.

Durant aquests dies ho podrem veure en el CCCB, però la seu de Drap-Art és una vella carboneria, situada en un edifici del segle XV al casc antic de Barcelona, concretament al carrer groc número 1. És el centre d’operacions de l’associació i del Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Barcelona. Aquí es troba la seva sala d’exposicions, especialitzada en art reciclat, on es realitzen quatre exposicions anuals i a més hi ha una mostra permanent dels socis i les sòcies de l’associació, amb art, disseny i artesania d’arreu del món creats a partir de materials de rebuig.

Així que aneu agafant algunes idees per a reciclar, perquè al ritme de retallades que anem, Catalunya quedarà desfeta en deixalles, si es que queda en alguna cosa. És clar que sempre queda reaccionar? Reaccionem?

Des del divendres 17 desembre 2010 fins al diumenge 9 gener 2011.

CCCB

C/ Montalegre, 5 - Barcelona

T. 93 306 41 00

www.cccb.org/
 
Per A2b

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada