dimecres, 9 de febrer del 2011

EXPOSICIÓ: "A VISTA D'OCELL"

“A vista d’ocell” les coses es veuen molt millor


Poder volar ha estat el desig de molts al llarg de la història. Aquest és el cas de Josep Carbonell, un fotògraf aficionat nascut al barri del Carmel de Barcelona, que va viure a la Sagrera 24 anys i pertany a l’associació Photosagrera. L’entitat barcelonina, que promou activitats per als aficionats a la fotografia, sobretot per als que es volen iniciar en la imatge digital, ha engegat una sèrie d’exposicions d’autor a la Sala de Màquines de la Nau Ivanow.

Ara toca el torn a la mostra de fotografies de Josep Carbonell, titul•lada “A vista d’ocell”. Es tracta d’un recull de fotografies fetes des de l’aire. Millor dit, des d’un paramotor, és a dir un parapent propulsat per motor. Aquest aparell és el que l’ha permès fer realitat el seu somni i poder volar. I, de pas, Carbonell ha volgut compartir la seva experiència amb el públic de la seva exposició.

Les seves magnífiques i impactants fotografies de ben segur que no deixaran ningú indiferent, ja que l’autor ha aconseguit captar amb una mirada diferent a la que estem acostumats tots els elements fotografiats. Ha retratat de manera única bellíssims paisatges, jugant amb els enquadraments i les textures, i ha esmerçat esforços en buscar aquells detalls curiosos que mereixessin ser captats per l’objectiu de la seva càmera. Amb tot això ha aconseguit crear una exposició molt atractiva i interessant.

Amb aquesta exposició, els espectadors es podran adonar que les coses no són iguals des de l’aire, ja que les coses a vista d’ocell es veuen molt millor. Per tots els que vulguin comprovar la sensació, poden visitar aquesta selecció de fotografies fetes des de l’aire gratuïtament fins el 7 de febrer a la Nau Ivanow, situada al districte de Sant Andreu de Barcelona.

Més informació:

http://www.nauivanow.com/

Per Marta Fabián


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada