dilluns, 14 de febrer del 2011

MODA "REBAIXES & MORE"

Suposo que a hores d'ara ja us haureu firat absolutament tots i totes, així que quan a les rebaixes només queda dir-vos:


- aprofiteu per comprar texans i complements. Els texans són igual a la primavera i a l'estiu, així que ara a mitat de preu en podeu agafar que estàn molt bé i us serviràn tota la nova temporada. Penseu que a mida que avancen les rebaixes, les botigues aprofiten per buidar i desfer-se d'stock que ja no volen, i el punt més important és que les rebaixes d'aquest hivern estàn anant de manera espectacular, per tant, encara que hi hagi ja Nova Col·lecció a quasi tot arreu, sempre hi haurà un apartat d'ofertes, que com més avanci cap a final de rebaixes es convertirà en Ofertons de la muerte!

Els complements sobretot el que són foulards, palestines, mocadors o bufandes, ara val la pena comprar-ne, surten al 50 o 70% de descompte, en funció de la botiga on es compri, n'hi ha de bàsics que no passen de moda, i tant els tindreu per la primavera com de cara al hivern que ve. Us recomano per complements varis Bimba y Lola, i Aïta, aquest últim sobretot pels mocadors o foulards. Palestines al Aïta no n'hi ha.

En breu ja podem disfrutar de la nova temporada primavera-estiu 2011, però com que encara és molt aviat i tampoc ens ho posarem, us deixo una selecció de les desfilades que més m'han cridat l'atenció.....també podeu veure les tendències que venen proximament i si me'n deixo algun que cregueu interessant, no dubteu en penjar-lo!

http://www.vogue.es/galerias/espia-verano/4924/image/406607

http://www.vogue.es/galerias/greatest-hits/4792/image/403662

La col.lecció de Chanel és impressionant....destaquen els conjunts de dues peces en grocs, malves, rosa pal i els detalls de "plumettis" en la gran majoria de solapes d'americanes i butxaques, com sempre els minivestits en tweed, un clàssic de la firma i els Denim desgastats amb gran tendència cap als colors rosacis.. Us penjo la pasarela.....agafeu pitet i mocador, us caurà la baba i plorareu de lo impressionant que és..... La gran model de l'any va ser la inexorable Inés de la Fressange.

http://www.style.com/fashionshows/video/S2011RTW-CHANEL


La primavera-estiu de Miu Miu converteix a la dona en una dona absolutament "mujer de rojo", pasional amb personalitat, elegant, divertida i amb "savoir faire". Els vestits s'inspiren en flors, estrelles i inclús serps que mostren una figura totalment estilitzada i femenina. Trobem teles satinades o acotonades doblement per aconseguir un teixit fort i elegant. La mescla aconsegueix recordar-nos a la dona dels anys 50 marcant la silueta de la dona perfectament.

Quan a bolsos......

Louis Vuitton s'allunya del minimalisme al que volen sotmetre'ns totes les firmes i s'embarca en un Art Déco increible ple de colors fantàstics i absolutament primaverals.....a part, ens proposen una mida més petita al que ens tenen acostumats, es tracta d'un bolso a cavall entre el bolso de mà, el shopping bag i el corrent de tota la vida. no oblidem que els clàssics mai moren, per tant, tot i les novetats que ens ofereixen un Louis Vuitton sempre serà això ......UN CLÀSSIC.

Nens...

com sempre i per no canviar, ja no per costum sinó perquè buscant i buscant , realment el que val la pena són aquestes dues marques, CAtimini i IKKS....així que us penjo els enllaços perque mireu el catàleg i us informo que ja disposen a les botigues de les noves col.leccions. Dues firmes que tot i estar destinades a nens, no s'obliden que els nens també han d'anar a la moda i els inclouen dins el sac del Denim, Riviere, campestre i floral....

http://www.catimini.com/es/colecciones/catalogos.html

http://www.ikks.com/fr/enfants/fille/intro-catalogue.php


DE moment us deixo aquest aperitiu, segueixo esperant que tothom pengi les col.leccions noves i en deixi catàlegs perquè ho vegeu millor......Prometo la setmana que ve ampliar informació! Menterstant.... sigueu feliços i no passeu desaparcebuts!

Per Núria Sellés.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada