dissabte, 5 de febrer del 2011

MÚSICA: "JIL IS LUCKY"


Potser si sentiu el nom de Jil is Lucky (http://www.jilislucky.fr/ ) d’entrada no sabreu qui són, però si us diuen que són els creadors de la BSO de l’últim spot televisiu de Flower by Kenzo la cosa canvia…i és que el poder mediàtic no es pot menysprear…


Ji lis Lucky és un grup Francès de París, tot i que els seus integrants ténen influències de llocs ben diferents. La seva música és una barreja entre estils folk, garage i Indie i el fruit de tot això resulta en quelcom força peculiar, com molt bé reflexa la portada del seu álbum “Jil is Lucky”. I sí, són un grup Francès, que sóna a grup francès, però no es queden només aquí, ja que tenen tendències molt diverses que els fan ser molt especials.


Els seus directes són frescos, alegres i divertits com ells, i la seva música i l’ambient que creen sempre et deixaran ganes de ballar, encara que no els hagis sentit abans! Una barreja de folk (o antifolk?), variacions de rock i pop enèrgic, guitarres nervioses i violins fluint lliures donen lloc a un perfecte caos controlat.

La seva curta discografia consta d’un EP amb 4 cançons (The Wanderer) on s’inclou la famosa cançó de l’anunci de perfum Flower de Kenzo i d’un CD (Jil is Lucky) amb 12 temes amb molt d’estil propi.


Aquí us deixem el single “The Wanderer” utilitzat per a la campanya publicitària del perfum.

http://www.youtube.com/watch?v=fhXw3-JA32g&NR=1

Pel Col.lectiu Fantasma (http://www.fantasma.cat/ )


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada