dimarts, 1 de març del 2011

MÚSICA: "CUT COPY: ZONOSCOPE"


El quartet australià (Melbourne) farà ballar amb aquest pop hipnótic, influenciat per la New Wave i el Post-Punk dels 80's. "Zonoscope", publicat el passat 7 de Febrer, es el tercer disc dels Cut Copy amb menys revolucions que l'anterior tot i que manté el ritme. Hi hauràn crítiques que el seixaràn fora de les llistes dels millors discos del 2011 donada la falta de hits.

Els Cut copy s'ho van agafar amb calma, alhora de gravar-ho van ecollir un antic dipósit abandonat a una zona industrialon van treballar sense la pressió que suposa un estudi professional a on mires el rellotge cada hora per evitar una factura més elvada del compte.

"Zonoscope" suposa una reorientació, conté elements que poden semblar contradictoris: ritmes festius i progressions potents , a la vegada que lletres tristes. apuntant multitut de camins a explorar; dos exemples: "Blink And You'll Miss A revolution" combina influències dels Human League + The Juan Maclean, "Where I'm Going" Combina Beac Boys + Super Furry Animals.

Dona la impressió de que amb aquest disc es mantindran a una possició discreta, però amb bon material per desenvolupar una carrera sense pressa ni pausa. Gran part del 2011 els trobarem de gira, passaran pel Low Cost Festival (Benidorm) 21-23 Juliol.

http://fi.myspace.com/cutcopy/blog

http://www.youclubvideo.com/audio/154047/cut-copy-need-you-now

Per JJ Begood



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada