dilluns, 28 de març del 2011

MÚSICA: "LCD SOUNDSYSTEM : "LONDON SESSIONS"

Dance yourselves! Els de James Murphy van tancar el 2010, el seu any triumfal, amb aquest artefacte ballable. LCD jugant al directe sense públic. Murphy ho va mesclar i la masterització la va fer Bob Weston.

"London Sessions", inicialment només a iTunes durant un temps limitat (y finalment editat en format convencional), es va gravar d'un tret a un estudi de la capital britànica després del seu pas pel festival de Glastonbury; repassant els tres discos d'estudi dels abanderats de DFA. Nou talls de funk psico-electrónic, comença amb el "Us V Them" de "Sound Of Silver" i tanca amb la raresa de "Yr City's A Sucker", cara B del single "Movement".

Hits i més hits per ballar amb els ulls tancats, per sentir-se viu i elevar-se a la enèsima potència. Un disc tan ple de miralls que ens queda a les neurones quan el ritme s'apaga. Suposadamnet el punt i final dels LCD Soundsystem?

http://www.youtube.com/watch?v=EdJx02LpQao&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mqzP8E3nllc
http://www.google.es/url?q=http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DiqUftDRdm_I&sa=X&ei=rCKJTbrXFYXMsgaH4fWqDA&ved=0CD4QuAIwAw&usg=AFQjCNENrrmY-ZPebHN-yT3J7cRS6diM9g

Per JJ Begood


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada