dimecres, 30 de març del 2011

MÚSICA:  The Modern Poppers – What happened?


Coneixeu The Modern Poppers?Doncs hauríeu! The Modern Poppers (TMP) són una banda de folk-rock-pop formada per Yon Fadrique (cantant i guitarra), Juli de Luna (baix), Jankely de Felix (bateria) i Mateu Peramiquel (teclats) (http://www.themodernpoppers.com/ ).

La seva història comença fa uns 3 anys, quan el seu baixista decideix canviar y començar a tocar la guitarra, fart d’apostar per projectes d’altres on no podia expressar el que volia. A partir d’aquí, s’inicia el seu nou projecte, The Modern Poppers.

TMP busquen innovar, crear personalitat, explotar la creativitat, i cridar l’atenció d’alguna forma… D’aquí el seu nom: buscaven un nom irònic i que tingués doble sentit. Només cal sentir algun dels seus temes per veure que TMP no són el típic grup “modern” i que segueixen una línea des 70 amb veu distorsionada.

Efervescència musical, intrascendència social i guitarres esmulades (bé, una de sola) és el que caracteritza The Modern Poppers i els llença a l’escena musical més a prop del registre sonor de veus elvisianes que no pas de distorsionades. Més a prop dels ulls oberts i de l’actitud escènica desperta que no de l’ensucrament dolcet d’aspirina per dormir. Dominen l’escena i tranformen l’aire en CO2 cremant versos amb l’actitud del qui té vint-i pocs i es pregunta què dimonis passa al seu voltant. ‘What Happened !!’ encarrila un directe enèrgic, sense complexos d’estil i reclama atenció en el fons i també en la forma. Perquè d’harmonies simples i melodies amb ganxo n’hi han moltes però amb la fórmula custom-retro amb mirades a altres temps que ens presenten els Poppers, no tantes.

Pel Col.lectiu Fantasma (http://www.fantasma.cat/ )
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

bon descobriment, si senyor!!!

Publica un comentari a l'entrada