dijous, 3 de març del 2011

TELEVISIÓ "ARRÒS COVAT"


Teniu por a fer-vos grans? Us crea conflictes interns (i externs) el fet de fer anys? Sentiu que se us esta passant l’arròs? O el que es el mateix, que se us està covant l’arròs?

Llavors, segurament, us sentireu identificats amb el Xavi Masdéu, el protagonista de la sèrie d’animació Arròs Covat, creada pel dibuixant Juanjo Sáez.

El Xavi és un dissenyador de 30 anys, un noi modern de Barcelona, reflexiu i que es troba exactament en aquest punt de la seva vida en la que sent que se li està covant l’arròs. Per això es replantejarà tot el que l’envolta, reflexionarà sobre el seu futur, prendrà decisions més o menys encertades i, sobretot, ens entretindrà i ens divertirà.

Amb un estil únic i minimalista(els personatges gairebé mai mostren ulls ni boca), amb música d’obertura interpretada per Miguel Ángel Blanca, cantant de Manos de Topo, Arròs covat té ja un gran número de seguidors i fans del Xavi Masdéu. Si teniu conflictes amb l’edat o, simplement, ganes de passar una molt bona estona, animeu-vos a mirar Arròs covat, s’emet al Canal 33 de TVC i, des de fa uns mesos, per TNT, doblat al castellà pels mateixos actors. A més, també trobareu tots els capítols emesos fins al moment al web d’Arròs covat (http://www.arroscovat.com/ ), al web de TV3 (http://www.tv3.cat/arroscovatweb/ ), al blog de Xavi Masdéu (http://blogs.tv3.cat/arroscovat ) o a Youtube.

Per acabar, us deixo amb una entrevista feta al 2009 a Juanjo Sáez: (http://www.youtube.com/watch?v=UwosLkdaSw8)

Per Marta Mela


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada