dilluns, 16 de maig del 2011

MODA: "TALLA 00 POST DENÚNCIA"

Començo el meu post del mes amb una denúncia. Una malaltia mental, que no i entén de sexes ni edats, i que aquesta lacra està fent estralls a la nostra societat.


L'anorèxia és un problema molt greu, el conec de molt a prop i és molt més complexe del que pensem a vegades.

Estic cansada de sentir models, actrius o celebrities de la moda dient que mengen molt... que tenen un metabolisme bo....això és veritat?? Potser una o dos, però totes???impossible!!!

L'obsessió per estar prima ha portat a moltes noies i celebrities a perdre les seves curves. Està guapa comença per un mateix i per dins, és una procés llarg que consisteix en la plenitud i felicitat d´un mateix... Molta gent hauria de reflexionar sobre aquest tema!!!

El món de la moda està fent molt de mal, Top Models massa primes, massa photoshop a totes les revistes... i ningú pensa dir res!! No ho entenc...Portar un bon vestit d´alta costura, o un bon outfit no ens fa més guapes ni chics,si llavors fem mala cara i no podem amb nosaltres mateixes!!!

El dia 29 de desembre de 2010 ens vam aixecar amb la notícia de la mort de la ex-model Francesa IsabellaCuro, coneguda per haver protagonitzar una campanya molt polèmica en contra aquesta greu malaltia...Impactant!!

Poso exemples:

Keira Knightley i Sara Carbonero amb abans i ara.

Per La Vida és Rosa (http://www.lavidaesrosa.net/)


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, el comentari molt bo, però pensa que moltes vegades les actrius s'han d'aprimar per fer una peli i després tornen a engreixar-se. Per fer el cisne negro la prota va perdre 10 o més quilos, normal que sembli malalta, però és el que havia de semblar a la peli i si paguen doncs ella ho fa... després es fa uns quants tractaments i torna a estar perfecta.
El problema és que hi hagi noies que la vegin guapa quan en realitat no ho està i vulguin semblar-se, jo particularment envejo altres tipus de noies que no són famoses i són la mar de sanes i felices :)

Marta ha dit...

Hola! Estic molt d'acord amb tu! només voldria matisar una cosa: i es que de vegades aquestes actrius, models... son aixi de prima per constitució, i s'ha d'anar en compte quan es parla d'anorexia i se les nomena ja que pot semblar que es digui que elles ho son.
El que si que es cert es que si no hagafen a noies models que es passen uns pocs kilos del "pes ideal-canon de bellesa... bla bla bla" que tampoc agafin models que es passen per sota...

Realment es una llastima aquesta malaltia i tots els diners que mouen aquestes models hiper primes :S...

Bon post! ;)

Anna de Com cada dia ha dit...

Bon Dia, m'he quedat molt parada quan en el Twiteer veig que tens un altre bloc. Es de Col·laboració?...Em sembla Genial. no m'extranya que no tinguis temps per res! :D
Tens molta raó pel tema de l'anorexia i el fotoshop...peró tranqui tenim antidot! la revista CUORE, QMD, TOUCH...etc que es preocupen per ensenyar-nos la cel·lulitis i el cul caigut que tenen totes...per alguna cosa son MORTAL, DONES I PATIRANT LA MENOPAUSIA com totes nosaltres i contra la pròpia fisiologia de la dona no s'hi pot gaire be res. El que em sap greu és la gent que es nega a veure l'evidencia.

comcadadia.blogspot.com

Publica un comentari a l'entrada