diumenge, 19 de juny del 2011

MÚSICA: "THE VACCINES: "WHAT DID YOU EXPECT FROM THE VACCINES?"


"Què esperaves dels Vaccines?" En termes de marketing, el títol del seu debut funciona a la perfecció; sembla dissenyat per una agència publicitària: creant la marca, ens ensenyen a estimar-la i seguidament ens serveixen el producte. Interesant procés... un altre hype?

No sé el que s'esperava dels Vaccines, però aquí n'hi ha unaltre cosa, o com a mínim quelcom més.

No són els nous Ramones però el primer track d'aquest album "Wreckin'Bar (Ra Ra Ra)" fa pensar en alló. Tampoc són els hereders dels Strokes malgrat que "Post Break-Up Sex" ens recupera el millor de "This Is It"; ni són els Drums d'aquesta temporada, tot i que "Blow It Up" podria ser "Let's Go Surfing".

Són, i no és poc, el nou gran grup de pop-rock britànic. Romàntic en formes, sòlid en composicions sense caure en la interpretació urgent-vertiginosa. Convincent més enllà dels singles, aquest album es composa d'un variat surtit d'estels de pop guitarrer que desafien el pas del temps: entren bé a la primera, creixen quan ens familiaritzem amb les lletres i es fàcil d'imaginar-los com a potencials himnes d'escenari gran a un festival. Que més podem esperar?

http://www.youtube.com/watch?v=LJ1TGlpCUKA

Per JJ Begood.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada