dimarts, 15 de juny del 2010

CINEMA:"SALA MONTJUÏC"

Per Marta Fabián

Gelats, platja, ulleres de sol, terrasses... i Sala Montjuïc. Amb l’estiu i el bon temps torna aquesta mostra de cinema a l’aire lliure que aquest any celebra la seva vuitena edició.


Del 5 de juliol i fins al 6 d’agost tots aquells que vulguin tenen una cita amb una selecció de les millors pel·lícules de tots els temps al Castell de Montjuïc. Les projeccions són tots els dilluns, dimecres i divendres. Entre les propostes d’aquest any trobem Buscando un beso a medianoche, La Teta Asustada, Déjame entrar, Despedidas, La Clase o Revolutionary Road. A més, l’organització del festival ha obert una votació per triar la pel·lícula que clourà el Sala Montjuïc d’aquest any. Així que tothom que vulgui pot entrar al seu web i triar quin film prefereix veure el dia 6 d’agost: 25 kilates, El truco del manco o Smoking room.

Però les pel·lícules no són l’únic reclam d’aquest festival, ja que la programació de cada nit comença sempre a les 21 hores amb un concert en directe. Grups com Hoppin’ Frogs, The Acoustic Blues Company, Palosanto 3.0 o Dinatak encetaran la vetllada amb la seva música. La nit seguirà amb un curtmetratge previ a la pel·lícula, que començarà a les 22.15 hores.

Els visitants, a més, podran gaudir de tot això mentre resten tranquil·lament estirats sobre la gespa i gaudeixen del picnic que hauran portat de casa. L’entrada costa només 5 euros i, el millor de tot, és que tots els assistents poden llogar una gandula per 3 euros extra.

En definitiva, es tracta d’una proposta creativa i original de gaudir d’una nit d’estiu.

L’aforament és limitat, per la qual cosa es recomana comprar l’entrada anticipada a través del Servicaixa.

Per a més informació: http://www.salamontjuic.org/

Per Marta Fabián.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada