dijous, 14 d’octubre del 2010

MÚSICA: "Leave the Kids Aloud!!!"

Aloud music no és un segell indie-rock qualsevol. Aloud music és com una familia, creat entre amics i amb una filosofia inicial comú : donar a conéixer grups que ells admiren i que per diverses circumstàncies no han tingut massa repercussió.

Aloud music no és un segell indie-rock qualsevol, no! Algunes de les coses que els fa especial són: el seu suport a les descàrregues online, tots els seus CDs a 10 euros, vendes online sense gastos d’enviament i entrada gratis a tots els concerts Aloud per a menors de 23 anys ( a tots els que es pogui!).

Consulteu la seva plana web ( http://aloudmusic.com/ ) i veureu com ofereixen de tot, secció per a escoltar online tots els seus grups, tenda online, actualitat sobre els seus grups, discos editats, multimèdia i, molt important, llista de correus per conéixer totes les novetats Aloud, jo de tu m’hi apuntaria…

Per Aloud Music han passat grups com Ghouls n Ghosts, Raydibaum o Lek Mun i actualment, la familia compta amb Nothink, The Last 3 Lines, Two Dead Cats, Toundra, (lo:muêso) i Ainara LeGardon entre d’ altres.
Feu una visita i si voleu, doneu-li una oportunitat en directe a alguns d’aquests grups: Toundra estarà tocant gratis al BAM durant les festes de la Mercè ( dissabte 25), Nothink a la Bikini el 13 de Novembre i The Last 3 Lines a la Sidecar el 15 d’Octubre, conjuntament amb els madrilenys The Layabouts.
I parlant de The Last 3 Lines i ja com a acomiadament, no us podeu perdre el seu video Fish Tank!

http://www.youtube.com/watch?v=SIVlSGGJfuI

Pel Col.lectiu Fantasma (http://www.fantasma.cat/ )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada