dijous, 14 d’octubre del 2010

ART "Art a consciència"

Art a consciència és el nom d’una nova exposició a Barcelona. No és una exposició corrent, d’art per l’art, per mirar-se el mèlic. No. Art a consciència és un recull d’obres, bona voluntat, esperança i savoir faire, perquè sí. La Fundació Pasqual Maragall, que lluita contra l’Alzheimer, juntament amb l’Arxiu Umberto Rivas han muntat una exposició que ha estat possible gràcies a la donació de quaranta-cinc artistes, la majoria amics i coneguts del l’expresident, en favor de la lluita contra l'Alzheimer i de la recerca científica de les malalties neurodegeneratives.

Entres els participants hi trobem de Tàpies fins a Mariscal, passant per Sergi Aguilar, Susana Solano o Evru. Els preus varien dels 1.000€ als 25.000€.

La impulsora del projecte és María Helguera, pintora i vidua del desaparegut fotògraf Humberto Rivas, qui també va partir l’Alzheimer.

Art a conciència es va estrenar el 15 de setembre, i estarà en funcionament fins el 9 d’octubre, aprofitant que el proper 21 de setembre és el dia mundial d’aquesta malaltia.

Per Anna Bellorbí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada