dimecres, 10 de novembre del 2010

CINEMA "Fandom Sitges"

Un Sitges més col•laboratiu i enrolat amb les 2.0


Fandom Sitges, un projecte del web de cinema fantàstic i de terror Judexfanzine, proposa per a l’edició 2010 del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, fer participar tothom en una gran crònica realitzada amb petits vídeos filmats per desinteressats de totes les edats i que siguin mínimament hàbils amb el maneig del mòbil o de la càmera de vídeo. D’aquesta manera, s’intentarà imbuir el festival de cinema de l’essència de les xarxes socials i de tot allò popularment conegut com les 2.0. La proposta és interessant i gens casual, ja que enguany Sitges projecta, pel cap baix, tres pel•lícules relacionades amb el tema i, a més, el director David Fincher estrena el que es preveu un gran èxit a taquilla “The social Network”, sobre la creació i els creadors de la gran xarxa social Facebook.

Si voleu participar-hi...

Primer heu de saber que cal respirar festival al màxim per poder transmetre l’ambient de Sitges durant la mostra cinematogràfica, és a dir, podeu gravar imatges de les cues interminables a El Retiro o a l’Auditori d’El Melià, la vida nocturna, les tertúlies improvisades, les extravagàncies dels fans del terror adientment ornamentats per alguna pel•lícula esperada amb ànsia, etc. No patiu, que un cop allà, de material no us en faltarà. Però heu de ser breus. El projecte només accepta vídeos de com a màxim un minut de durada i no poden ocupar més de 200 MB. Ah! i podeu enviar tots els vídeos que vulgueu fins al 24 d’octubre.

El PREMI!!

Això que habitualment fa la gent de forma desinteressada a la xarxa diàriament de gravar escenes de la vida quotidiana o gravar-se fent l’indi, per dir-ho suaument, i editar-ho i penjar-ho perquè tothom pugui aplaudir-ho, aquí, a Sitges, tindrà premi. Però només un participant serà l’escollit. Entre els col•laboradors d’aquesta crònica a pedaços el més original i creatiu guanyarà una Butaca VIP per a l’edició de l’any vinent del Festival de Sitges i tots els participants apareixeran citats als títols de crèdit de la pel•lícula documental. Què us sembla! Us hi animeu??

Si voleu més informació podeu connectar-vos a http://www.fandomsitges.com/.


Per Marta Sanz (del programa de ràdio "ningú no és perfecte")


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada