dimecres, 24 de novembre del 2010

MODA "Touch it!... in Braille"

Londres és una font inesgotable de nous talents de moda. Això és un fet. Un dels grans atractius d’aquesta ciutat és que es viu i es respira creativitat per allà on trepitges. Per aquesta regla de tres és fàcil fer grans descobertes que capgiren el sovint “pobre” concepte que tenim de la moda masculina i l’immens univers que l’envolta.




Ecològics, sostenibles, pràctics i a preus assequibles; així es defineix Braille, la nova promesa de l’escena fashion londinenca. No només pel seu origen britànic, Benjamin Vorono i Samuel Kientsch aposten per l’elegància més casual. Han trobat la fórmula perfecta per aquells gentlmen actius que treballen dur, o això diuen, però que demostren cada dia que també saben divertir-se... osigui com la gran majoria de població.



Que com van començar? Resulta que aquest parell no trobaven res que els acabés de fer el pes, (i que poguéssin pagar) i van decidir dissenyar les seves pròpies propostes sense seguir massa les tendències establertes. Raó més que suficient.



Mentre xafardejava exhaustivament la col.lecció A/W10, A Gentle Wake, he vist que es pot disfrutar d’una gran selecció de overcoats, blazers, bombers, pantalons oversize i ponchos..(si, si, he dit ponchos) dissenyats amb diferents versions de llana, cànyam i seda, en definitiva un festival de materials naturals i ecològics.



Braille no perd el temps, i després de la gran rebuda de A Gentle Wake ja està disponible la nova col.lecció S/S 11, anomenada Colt, on segueixen amb la tendència d’utilitzar materials naturals com fulla de palma o pallofa, reproduint així els paisatges del Canyon Agua Caliente de Palm Springs. Personalment, la peça estrella és l’impermeable reversible i fluorescent... molt virguero tot plegat!



S’han acabat les excuses per tots aquells nois que repeteixen sense parar que la roba d’home és més cara i hi ha menys diversitat que en la nostra...l’únic problema, (perquè algun n’havia de tenir) és que haurem de viatjar a Londres per fer les compres nadalenques, o pels més moderns i avançats tecnològicament, podeu comprar a la seva botiga online... Així que sigueu valents i punxeu a http://www.brailleman.com/.

Bona setmana!!


Per Anna Estol


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada