dilluns, 21 de març del 2011

MODA: "IT GIRLS"

It girl…suposo que us sona?


Una It girl, és una expressió que veiem normalment a blogs de moda, revistes etc. Normalment és una dona jove/madura amb molt bona imatge i que ho té tot: glamour, sexy, fashionista, transmet seguretat, apassionada de la moda… i acostuma a ser un personatge públic. Actualment les it girls són les “iconos” de la moda a nivell mundial.

Tot el que porten és posa de moda i s’esgota, tothom vol ser com elles, els seus outfits són imitats per milions de dones a tots el món…realment és un fenomen increïble!!!

Penso i potser m’equivoco perquè això va per modes i moments però per mi les dos it girls de tots els temps són: Kate Moss i Sarah Jessica Parker. Una va ser i és Top Model, provocativa i amb una imatge rebel, i la segona famosa pel seu paper de Carrie a Sex and the City. Ella és la màxima representació del glamour de les it girls.

Actualment n’hi ha moltíssimes però la "it" del moment és la perfecta Olivia Palermo. Els seus outfits són ideals, però per mi els falta "frescura" i té massa aires de pija.També trobem la Diane Kruger ( em té el cor robat) i la Sienna Miller, que són precioses i super cools.Les televisives: Alexa Chung-presentadores i model, i les protagonistes de Gossip Girl: Blake Lively i Leighton Meester (la meva debilitat la srta.Blair) que s’han convertit en iconos a nivell mundial.I me´n deixo moltíssimes com: Jessica Alba, Rachel Bilson, Keira Knightley, Anna Russo, Elle Macpherson...

Al nostre panorama nacional també tenim les nostres: Patricia Conde, Sara Carbonero , Ariadna Artiles però per mi les indiscutibles són dos: Paula Echevarria: que ha fet de la barreja del Low-cost amb les grans firmes la seva millor imatge sempre un 10!!! I la preciosa Fiona Ferrer que per mi té el millor porte i saber estar que veig actualment. El seu somriure em cautiva i desprenent un chic tant natural que és insuperable.

I fins aquí… però una cosa tinc molt clara, que aquestes it girls sense un equip d’estilistes no són ningú. La majoria de it girls autèntiques estan al carrer, on la moda està trepitjant més fort!!!

+ info a http://www.lavidaesrosa.net/search/label/IT%20GIRLS

Per lavidaesrosa (http://www.lavidaesrosa.net/ )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada