divendres, 18 de març de 2011


MODA: "TENDENCIES"

AQUESTA sens dubte és la notícia del mes........Finalment, després de mesos en discordia Dior i el gran dissenyador Galliano, s'ha decidit prescindir d'aquest segon a causa del mal humor, i els grans problemes que ocasionava el caràcter i la personalitat de Galliano -------


Dior prescinde de Galliano

La maison ha decidido finalmente despedir al diseñador después del incidente de hace unos días.
Cecilia Casero01/03/2011


La suspensión de John Galliano en el cargo de director creativo de Christian Dior se ha transformado en despido inmediato e irreversible.

Tanto la agresión que el diseñador gibraltareño protagonizó la semana pasada y los insultos antisemitas que profirió a una pareja en un café cercano a su domicilio parisino –un comportamiento que la propia maison Dior califica en un breve comunicado como “odioso”-, como la publicación del vídeo por parte del diario The Sun en el que se ve al diseñador en el mismo lugar en el que tuvo el incidente pero un par de meses atrás con la misma actitud racista, han provocado su despido.

“Condeno firmemente las palabras de John Galliano que son totalmente contradictorias con los valores esenciales que siempre han sido defendidos por la casa de Christian Dior”, ha afirmado Sidney Toledano, presidente de la firma. Por si fuera poco, se da la circunstancia de que Toledado es judío.

Las reacciones ante el incidente de la semana pasada no se han hecho esperar y la flamante ganadora del Oscar Natalie Portman, que además de ser la imagen de la línea de perfumes de la firma, es judía, ha condenado enérgicamente la actitud del diseñador: “Estoy profundamente sorprendida y disgustada por el vídeo”, ha dicho la actriz.

Esta decisión pone fin a quince años de fructífera unión y al que sin duda será el capítulo más oscuro de la trayectoria del diseñador.


TENDENCIES, TENDENCIES, I MÉS TENDENCIES!!!! AQUEST COP començarem pels homes.....Sé que normalment no poso desfilades o catàlegs per a vosaltres, i cada vegada les firmes que normalment s'han dedicat a la dona, obren fronteres i customitzen la roba perquè la pugui portar un home, i, perque no, també ells puguin anar sempre a la última amb pressupostos ajustats a la butxaca de tothom.... Així doncs, us deixo variïs enllaços de firmes dedicades a vosaltres. Desgraciadament, per exemple la linia (que aquesta temporada promociona Gerard Piqué) de Mango, H.E... no és disponible a totes les botigues...Així que encara haureu de desplaçar-vos fins a la localitat del establiment més proxim.


http://shop.mango.com/flash.faces?state=he_001_ES
http://www.massimodutti.es/lookbook.php?s=man
http://www.bershka.es/lookbook-indice.php
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/es/es/zara-S2011/61033/Hombre
http://spf.com/es/shop-man
http://www.louisvuitton.com/sp/flash/index.jsp?direct1=cate_m&direct2=cat10001

Recentment, van ser també els Oscars 2011, amb menys audiencia respecte d'altres anys....i menys emotivitat també....però.........el que en aquesta secció ens interessa a nosaltres.....què és???? Els looks de tots i totes absolutament, passant pel pitjor i arribant al millor! Us deixo l'enllaç directe a la gala dels oscar, allà trobareu, desde qui va rebre l'Oscar a la millor actriu, fins a qui portava el pitjor vestit........
http://www.premios-cine.com/oscars/la-gala.html

Aquesta setmana us recomano el Lookbook de Zara, però simplement la secció de bolsos........no estàn gens malament, molt divertits, molts colors..... i de preu molt assequibles! Hi ha de tot, evidentment....... però doneuhi un cop d'ull i sempre podeu adaptar-ho en altres botigues més economiques!
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/es/es/zara-S2011/61145/Bolsos

Finalment i quant a estils parlant, us deixo un enllaç per ilustrar els pentinats o tendencies que es portaràn aquest estiu.....RUBIAS AL PODER!, i la ratlla molt marcada al mig, informal, divertit, sexy i perquè no, amb aquell toc dels anys 70 que no acaben de desagradar........
http://www.vogue.es/articulos/peinados-con-raya-al-medio/11700

Sigueu feliços i no passeu desaparcebuts!

Per Núria Sellés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada