divendres, 27 de maig del 2011

INTERNET: "UOLALA! QUEDEM?"

Normalment acostumem a fer-vos, des d'aquí, recomanacions de concerts , teatre, museus..., i tot de actes culturals i d'oci. La recomanació d'avui, però, és una mica diferent. Us heu plantejat mai anar a alguna d'aquestes recomanacions que us fem però no sabieu amb qui anar i us heu fet enrere? Has volgut organitzar alguna trobada per exemple en un concert i no sabies com fer-ho?

Avui us recomanem una web que ens ajudarà a gestionar aquests "petits conflictes". Es tracta de http://www.uolala.com/  És una plataforma web per a conèixer gent, no és una web de cites, no t'espantis. Es tracta de proposar plans i esperar que la gent s'hi apunti o apuntar-se als plans que ha proposat altra gent. Per fer-ho només cal registrar-se. Ho podem fer de manera tradiciónal o connectant amb el nostre facebook (sembla que properament també amb el nostre Twitter). Consulta la llista de plans que hi ha a la nostra ciutat, triar el que més ens convingui i apuntar-nos amb un sol click. D'altra banda, si el que vols és crear el teu propi pla, a dalt de tot de la llista de plans, tens un botó per crear-ne un, omples un petit formulari indicant de que es tracta el teu pla i on tindrà lloc i el publiques a Uolala, llavors només caldrà esperar que a algú més li interessi.

No sembla complicat oi? i ens permetrà conèixer gent nova que tingui interessos similars als nostres. I fins i tot, organitzar trobades allà on us hem recomanat d'anar!

Com totes les nostres recomanacions, registrar-te i fer ús de la plataforma Uolala no val res, és totalment gratuït.

Aquesta plataforma està realitzada per uns joves emprenedors que treballen per desenvolupar-la cada cop més, així que us recomano utilitzar-la i anar veient la seva evolució.

A més, col·laboren amb proveïdors d'oci per a poder obtenir descomptes i ofertes per als seus usuaris, així que potser encara n'obtindrem més oci gratuït.
Per Anna Ingles (http://www.annits.com/ )
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada