divendres, 27 de maig del 2011

ART: "INUNDART"

Un total de 116 artistes actuaran gratis a la 6ª Trobada i mostra d'art multidisciplinar inundART a Girona.


La mostra d'espectacles tindrà lloc el cap de setmana del 27 al 29 de maig a la Casa de Cultura, la Rambla i ponts i carrers principals del centre de la ciutat de Girona. Hi haurà concerts, teatre, literatura, performances, pintura, fotografia, exposicions i clown. El programa detallat es pot consultar a http://www.inundart.org/ .

Els artistes no cobraran -l'any passat es va pagar la modesta quantitat de 50 euros a cadascun-, però tindran premis. Un jurat farà públic dilluns el primer, segon premi i mencions especials en les tres categories d'Arts Visuals, Arts Musicals i Arts Escèniques. Aquests premis oscil·len entre els 500 i els 1.500 euros, i són possibles gràcies al patrocinador Estrella Damm i a la Casa de Cultura. Els premiats també guanyaran el dret a actuar a l'auditori de la Casa de Cultura o exposar als centres cívics de Girona, segons el cas.

El 6è inund'ART tindrà grups musicals com Flamencoix, Dime que tu no cantas o Buritaca; grups de teatre com la Companyia Descartables; audiovisuals com el de Joanot Cortès, i pintura com la de Raimond Vayreda o l'escultura d'Alfons Plujà.

No t'ho pots perdre!

Per Lídia Rizos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada