divendres, 6 de maig del 2011

MÚSICA: "FIRA MÚSICA AL CARRER DE VILA-SECA"

Som habituals de la Fira de Música al Carrer de Vila-Seca. La cita es repeteix, amb la millor versió del dia de la Marmota, la més musical. Serà aquest cap de setmana (de divendres 6 a diumenge 8 de maig) amb més de 40 concerts gratuïts repartits pels carrers de la vila tarragonina. Sí, que es digui Fira de Música al carrer de Vila-Seca no és un acudit ni un fals titular: la música omplirà els carrers de la població per dotzè any. Propostes fresques i de qualitat.


Voleu més motius per anar a la fira? Aquí teniu una tria musical!

Divendres: Perquè encara no hem gaudit en directe de Me and the Bees, hem sentit molt bones paraules sobre Litoral, ens agrada molt La Iaia i mai és mal dia per assistir a un concert de Mazoni.
* Me and the Bees (L'Oficina 21:30 h) + Litoral (L'Hort del Centre 22 h.) + La Iaia (L'Hort del Centre 23:30 h) + Mazoni (Parc de la Formiga 00:45)

Dissabte: La festa de Guillamino serà al migdia, per començar una segona vetllada de bona música. Raons per ser-hi? Tan bones com els temes de Pau Vallvé, la bona reputació de Marc Ayza i Dj Helios, les cançons d'Inspira i els mil i un projectes de Yacine&The Oriental Groove. La recta final amb el vo i millor: Eric Fuentes & El Mal, l'eterna xauxa dels Bläue i uns sempre espectaculars Very Pomelo.
* Pau Vallvé (L'Oficina 22:45) + Marc Ayza i Dj Helios (L'Hort del Centre 23:30) + Inspira (Las Vegas 00:15) + Yacine&The Oriental Groove (Parc de la Formiga 00:30) + Eric Fuentes & El Mal (L'Hort del Centre 1:15) Bläue (Plaça de les Voltes 1:30) + Very Pomelo (Parc de la Formiga 2:30).

Diumenge: Saltamartí (una pota d'Oliva Trencada) i els èxits populars (amb El Belda i el Conjunt Badabadoc i l'AMPT). Perquè els diumenges, també mereixen la seva banda sonora

Per Elisenda Soriguera (http://blocs.mesvilaweb.cat/esoriguera )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada