dijous, 30 de juny del 2011

MÚSICA: "TANT TENDRUM"


…I ara que molts estils de música semblen resurgir, apareix un grup de folk Barceloní que està creixent per moments i que volem recomnar-vos; ells són Tant Tendrum (http://www.myspace.com/tanttendrum).

Tant Tendrum està format per Marc de Rosselló, Àngel Ribas, Elisenda Fàbregas, Joan Artés, Joel Sabaté i Toni Llorca i neixen cap a mitjans de 2008. En principi es presenta com un grup que busca una sonoritat Folk, fugint, però, d'establir un relació entre el so i les cançons. És a dir, que busca una sonoritat folk a cançons que bé podrien considerar-se rock, pop, funk... La força recau en la personalització tant dels arranjaments musicals com en les lletres, amb temàtiques que ens parlen de situacions quotidianes, d'amors, desamors, sol·litud... Tot plegat sota una sonoritat aparentment desenfadada.

Podreu comprovar-ho escoltant el seu primer disc, anomenat “Així em sento”, format per una dotzena de temes plens de lletres per escoltar…

Algunes de les seves influències són grups tant variats com Antònia font, Beatles, Springsteen, Pete Seeger, Pets, Manel, Roger Mas, ja que ells dicen que “ de fet, cada cosa que escoltes t'influencia d'una manera o unaltre, no?”.

Si us queden ganes de saber-ne una mica més, podeu veure’ls molt aviat en directe a l’Apolo (22/07/11)!

Pel Col.lectiu Fantasma (http://www.fantasma.cat/)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada