dijous, 7 de juliol del 2011

MODA: "BALLARINES SEMPRE!!"

Sol, calor, platja i ja enfilant cap de setmana, avui parlarem d’unes de les meves peces "FETICHE": les ballarines.


Per qui no les conegui, són unes sabates quasi sense sola que s’adapten perfectament al peu. A mi m’encanten, la majoria les trobo precioses i mooolt còmodes.

L’opció més còmode de calçat, és converteix a l’hora en l’opció més chic al completar els estilismes tant de dia com de nit.

Les famoses sabates que va popularitzar Audrey Hepburn tornen a estar de moda per tots els dissenyadors. De "tachuelas", estampats print (estamptats de pell d´animal), amb llaços...a la majoria de botigues trobem gran stock de models i colors que poden arribar a convertir-se en un "Fetiche molt desitjat".

Últimament hem vist moltes celebrities lluint aquest calçat: Kate Moss, Elle Macpherson, la princesa Letizia Ortiz, algunes simplement per compensar la seva altura com Carla Bruni o Michell Obama....Aquestes han fet d’aquest calçat la seva primera opció.

La firma Espanyola Mascaró, amb les seves anomenades Pretty-Ballerinas, són ara mateix el must de les ballarines. Costen al voltant de 140€ aprox i les podem comprar per Internet.

Les grans marques també fan les seves versions, però com que normalment són caríssimes, ens consolarem amb marques més assequibles. Tenim la majoria de botigues Inditex, com Zara o Massimo Dutti, aquestes dos acostumen a tenir-ne de boniques i de bona qualitat a preus bastant assequibles. Blanco, és una de les altres botigues low cost que en té de tots colors, formes i estampats, tot i que la qualitat no és gaire bona, els preus si.

Consell: Crec que la comoditat sempre ha de primar per sobre de qualsevol look.!!!

Per La Vida és Rosa (http://www.lavidaesrosa.net/)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada