divendres, 25 de juny del 2010

MÚSICA:"COACHING PER MÚSICS"

Per Cesc Valls

Ets músic o ho vols ser? No saps com enfocar la cosa per aconseguir desenvolupar una carrera en la música en l'era d'Internet? O tens un amic o una amiga en aquesta situació?

Et proposo una boníssima web per treure'n l'entrallat: Musician Coaching. El coaching, allò de tenir un expert en alguna cosa que et guia, t'instrueix i t'assessora perquè milloris tu en fer-ho, per a músics. Ras i curt, gratuït i a la xarxa. Per començar, no us perdeu l'article de capçalera : “How to make it in the music industry”

http://musiciancoaching.com/music-business/how-to-make-it-in-the-music-industry/

El seu creador, Rick Goetz, té un llarg currículum dins la indústria musical americana, com mànager d'artistes, productor d'espectacles, representant de discogràfiques, cap d'una discogràfica digital... i com a baixista. A través de la seva web, realitza entrevistes, penja articles i observa el panorama. I, a més, se'l pot contractar com a consultor, però això ja és una altra història. Feu-hi una ullada, o passeu-la al col•lega aquell que fot unes cançons genials i no sap què fer-ne.

Per cert, té molt clar que el més important no és aconseguir signar un contracte amb una discogràfica, ni que sigui amb una indie..pendent.

http://musiciancoaching.com/

Per Cesc Valls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada