dimecres, 10 de novembre del 2010

CINEMA "PROPOSTES HALLOWEEN"

S’acosta Halloween. Una festa que assetja a la castanyada com Mike Myers a Jamie Lee Curtis en el clàssic de John Carpenter. Cada vegada és més la gent que decideix celebrar aquesta vetllada mirant pel•lícules de terror. És per aquest motiu que avui us proposem 5 títols per fer-vos una marató casolana de cinema de terror. O sigui que afanyeu-vos i acosteu-vos on faci falta per pescar aquestes propostes. He mirat que la tria estigui formada per pel•lícules modernes i fàcils d’aconseguir. I, evidentment, bones! Som-hi:



1. Halloween. El origen (2007). Què millor que començar aquesta nit que amb el remake de la pel•lícula de Carpenter que va signar Rob Zombie. Zombie ens explica durant la primera hora la infantesa de Mike Meyers, mentre que la segona és un remake literal del Halloween original.

2. Amanecer de los muertos (2004). En una marató de terror no pot faltar una ració de cinema de zombies. Hem triat aquesta perquè és la millor del gènere estrenada en aquesta dècada i va ser la pel•lícula debut de Zack Snyder. Per cert, és el remake de la pel•lícula Zombie de l’inventor del gènere, George Romero.

3. La niebla (2007). Frank Darabont adapta un relat d’Stephen King. Monstres d’una dimensió paral•lela atacaran als nostres protagonistes atrapats en un supermercat. Conté un dels finals més devastadors dels últims anys.

4. Truco o trato (2008). Michael Dougherty dirigeix una pel•lícula episòdica que succeeix una nit de Halloween. Hi trobem de tot i a més, recupera l’esperit de Tales from the crypt. Amb Truco o trato us podreu relaxar una mica perquè té molt sentit de l’humor.

5. Arrástrame al infierno (2009). La última proposta del mestre Sam Raimi. Raimi torna als seus orígens oferint-nos una pel•lícula que recorda molt a Posesión infernal. Humor, terror i fàstic en una sola pel•lícula.



Si us ha agradat, més endavant podem fer una altra llista amb títols interessants i no estrenats en les sales cinematogràfiques catalanes o una segona entrega d’aquesta mateixa llista. Estem oberts a propostes.

Que passeu un terrorífic Halloween!

Per  Ignasi Arbat (del programa de ràdio "ningú no és perfecte).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada