dimecres, 10 de novembre del 2010

TELEVISIÓ: Modern Family. Segona temporada

Tres famílies poc convencionals conformen una gran família que és la protagonista de Modern Family. Aquesta sèrie còmica nordamericana ja ha començat a emetre els primers capítols de la segona temporada després del gran èxit que va tenir amb la primera.

Sembla que ABC l'ha acertat amb Modern Family. Aquesta sèrie d'humor, d'uns vint minuts de durada per capítol, segueix el format de fals documental. Els seus protagonistes són tres famílies relacionades entre sí: la típica família nordamericana ja no està de moda i potser d'aquí sorgeix la gran acollida que ha tingut aquesta sèrie.
Triomfadora dels Emmy

El passat mes d'agost la sèrie es va consolidar ja va obtenir 6 premis Emmy, entre ells el de millor comèdia i guió. Eric Stonestreet – actor que interpreta a Cameron – es va endur el guardó al millor actor secundari.
La fórmula és la següent:
 Mitchel i Cameron. Una parella homesexual que ha adoptat una bebè vietnamita.

 Jay, Gloria i Manny. Jay és perfila com el prototip del tradicional nordamerica, però que es casa amb Gloria, una colombiana molt més jove que ell. Tots dos s'encarreguen de Manny, el fill preadolescent d'ella.

 Claire, Phil, Haley, Alex i Luke. Conformen la típica família americana, ella s'encarrega de la casa i els seus tres fills.

Els capítols no semblen seguir un fil argumental ni un temps cronològic i se centren en els conflictes familiars vistos a través de l'òptica dels seus peculiars personatges. I és que es difícil quedar-se amb un d'ells ja que tots tenen un nosequè que agrada a l'espectador.

Modern Family s'ha convertit en una de les millors sèries de còmedia que es troben actualment a les televisions, fàcil de veure, absurda en alguns moments, i sobretot molt divertida. Aquesta producció prèn potser el relleu de How I met your mother, una altra sèrie d'humor que ha triomfat en els últims anys – molts l'han titllat com la successora de Friends – però que ara, acabada de començar la sisena temporada, ja no convenç com abans.

On la pots veure?

Neox (Antena 3). Emet un capítol setmanal els dilluns a les 22.00h (primera temporada).

Recomanació: veure la sèrie en versió original per no perdre's els jocs de paraules en castellà dels seus dos protagonistes colombians (Gloria i Manny).

Per Dàmaris Moreno.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada