dimarts, 13 d’abril del 2010

RECOMANACIÓ MÚSICA: "ESPART"

per a2b

Espart a la sala B de Luz de gas.


Una de les coses que semblen més difícils d'aconseguir gratuites és anar a concerts en sales més o menys "reconegudes". Sembla que aquest dret només queda reservat per a festes majors o equivalents i en llocs a l'airelliure. Aquesta proposta és per a demostrar que no sempre és així. Bona música i en una sala emblemàtica de Barcelona.

Aquesta vegada es tracta d'un grup de música anomenat Espart. Si no reconeixeu el nom és normal, tot just han tret el seu primer disc, Namorat, i amb ell han quedat quarts en la secció de millor grup revelació de l'any 2009 a l'Enderrock, després d'haver quedat tercers en l'edició del Sona9 de l'any anterior.

Diuen que una imatge val més que mil paraules. En aquest cas us deixem el videoclip Namorat que dóna nom a aquest disc, de forma que vosaltres mateixos valoreu com sona aquesta gent.

http://www.youtube.com/v/W9p7wbChpWs

La cita la teniu a la sala B de Luz de Gas el proper dijous 15 d'Abril a les 21:30 de la nit.

La sala en si no necessita presentació. Està situada on abans hi havia el cabaret Belle Époque, i manté l'estil de decoració, acurat i elegant. La sala fa actuacions a les nits i és pel que val la pena anar, més que no pas quan obre de discoteca, on has de fer cues i no sempre tens garantida l'entrada (ben cara, per cert).

Si decidiu anar al concert, una recomanació: aneu-hi amb ganes de passar-ho bé, però procureu no tenir massa set i venir "beguts" d'abans, perquè pel preu d'una copa et podries comprar tota l'ampolla del que et demanis. I això tant si és pel concert, com per quan és discoteca.

ESPART
Intèrprets:
Axel Cayuela (veu)
Pau Quintana (guitarra acústica)
Jordi Portales (baix)
David Curto (guitarra elèctrica, lap steel, mandolina)
Xavi Grau (bateria)
Claes Magnet (teclats)

LUZ DE GAS el dijous 15/04/2010 a les 21:30
C. Muntaner, 246
BARCELONA






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada