dilluns, 10 de maig del 2010

MODA: “Talons, ulleres and more!”

Per Núria Sellés

És curiós però a mida que anem veient com guanyen importància els talons i els centímetres d'infart, any rere any, les "manoletines", "ballarines" van guanyant en feminitat, tendència i sobretot, i el més important comoditat.....La sabata plana va guanyant terreny per poder així combinar els dos tipus de calçat i deixar de ser, finalment un clàssic el: "per anar arreglat s'ha d'nar amb taló". Permeteu-me que , personalment, opini que avui dia, amb la oferta que hi ha en calçat és totalment factible el anar arreglat, amb anar còmode.....Jo mateixa la setmana passada vaig assistir a un casament a Sevilla on, evidentment la major part dels assistents anaven en talons, i sabates acabades d'estrenar...però ...per això anaven millor que jo que anava plana? Què en penseu?


No negarem que si una sap portar amb gràcia, elegància i glamour uns bons talons, és prefereible que se'ls posi....però si no en portes mai...si l'excusa és un casament, o event social important.....que hagis de portar-ne no està justificat, perque patiràs més que una que ja està habituada a disfrutar d'uns talons....caminarà pitjor, es cansarà abans i la gràcia no la tindrà igual...aixi que us recomano, que ara que s'esta tornant a portar la sabata plana, si la sabeu combinar bé....aprofiteu i no us enganyeu gastant diners en quelcom que no tornareu a portar perque acabareu amb els peus destrossats....Us poso alguna foto d'exemple....entre elles , la meva del casament, perque veieu que anar plana tampoc desarregla tant....

Més coses!!! Comença Madrid Novias!!! Us passo l'enllaç per poder gaudir de la desfilada de Núvia que es fa cada any a Madrid amb els grans dissenyadors del moment i de sempre...... Potser no és el moment de casar-te, potser si, o simplement, com a moltes, només t'agrada gaudir-te la vista amb models encisadors de núvia.......entra-hi i deixa't portar!!

http://www.vogue.es/articulos/comienza-madrid-novias/6901


Del 1 de Maig al 12, Catimini Sabadell , a partir d'una compra de 80 euros, us ofereix un descompte de 15euros en qualsevol article....No esperis a comprar-ho després!!!

Les ulleres de sol són un element fonamental per acabar el look i estar genial al Estiu..... No hi ha tendència concreta en les ulleres, és a dir, qualsevol tipus de vidre serveix, sigui fosc, clar , semiclar.......menter tingui la protecció adequada...recordem que les ulleres s´ñon un complment però han de protegir els ulls, aixi que no oblidem corroborar que el Filter Uv és l'adequat... Les ulleres maxi és el que mana, aneu on aneu primaràn les ulleres enormes que tapen al 50% la cara.....qualsevol firma o marca us servirà, simpment heu d'escollir la que més us agradi! Petita recomanació: Carrera ha tornat a pujar com a firma, i està tornant a terure ulleres que realment valen molt la pena, donen un total look molt interessant, protecció absoluta, i preus assequibles i no tant assequibles, a gust del client.


Aquesta setmana poca cosa gent! el 6 de maig es va celebrar el Fashion Night a Mango, hi vau anar? Seria interessant coneixer les opinions del lloc, el moment, sensacions......

La setmana que ve.....més!!! Mentrestant........sigueu feliços i no passeu desaparcebuts!!!

Per Núria Sellés.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada