dilluns, 24 de maig del 2010

MÚSICA:“Jeff Mills i l’Orquestra Simfònica de Montpellier”

Per Josep Barrado

Jeff Mills és el referent ja de dues generacions adictes al so electrònic sorgit de la ciutat del motor, Detroit. Mills és un dels primers artistes mediàtics de la història del techno, un dels que va obrir més portes al gènere juntament amb Laurent Garnier o Mike Banks (Underground Resistance) a la dècada dels ’80.


“The Wizard”, com es coneix a Mills, va voler donar un salt històric i donar una volta més a la rosca de la seva envejable trajectòria transformant-se en un artista “clàssic” a l’alçada dels grans compositors, dels grans genis. El de Detroit va unir forces fa unes primaveres amb l’Orquestra Filarmònica de Montpellier per oferir un concert únic en el que la filarmònica va fer sonar tots els grans èxits del Mills compositor.

Fantàstica vetllada per als milers de “techno heads” que es van donar cita en aquest concert irrepetible i que podeu veure GRATIS a través de l’enllaç que us oferim. Com sona el techno de Jeff Mills a través dels instruments d’una filarmònica?

Aquí teniu una petita mostra. Així sona el mític “The Bells” de Jeff Mills.
http://www.youtube.com/watch?v=FzxP4Do7X_k

Si has notat que alguna cosa recorria el teu cos i en vols més, clica en aquest enllaç en el que s’allotja el concert sencer a través de YouTube.
http://www.youtube.com/watch?v=3wPbNf1jhzM

Per Josep Barrado.

1 comentari:

Anna* ha dit...

Gran combinació, si senyor!
Good post!

Publica un comentari a l'entrada