dimecres, 30 de juny del 2010

TELEVISIÓ:"The Big Bang Theory"

Per Montserrat Puñet

El llest és el nou sexy. Aquesta és la idea principal de The Big Bang Theory que gira al voltant de quatre amics d'alt coeficient intel•lectual però socialment inadaptats que treballen a l’Institut de Tecnologia de Califòrnia. Dos d'ells, en Leonard i en Sheldon comparteixen pis. Fins aquí res estrany. Però, i si s'instal•lés una noia molt sexy a l'apartament de davant?


La noia en qüestió és la Penny, aspirant a actriu –actualment cambrera– que té les suficients dots socials per espavilar als seus veïns i un físic que no deixarà a ningú indiferent.

Però, com són els freaks de l’altra banda del passadís? En Leonard és intolerant a la lactosa, sense vida social ni èxits amb les dones i té la gran desgràcia de compartir pis amb en Sheldon: hipocondríac, maniàtic de l’ordre, repel•lent fins als límits, fanàtic d’Star Trek, sobretot, del capità Spock, i amb un sentit de l’humor bastant curiós. Però en Leonard té el suport moral dels seus altres dos amics: en Raj que no pot parlar amb les noies, i en Howard que està tot el dia maquinant – sense èxit– com anar-se’n al llit amb alguna noia.

Sembla un repertori una mica trist posat així... no encaixa en la típica sitcom on els joves són guais i triomfadors. Però aquí estem endinsant-nos en una sèrie que ha capgirat el món de la televisió fent que els considerats rates de biblioteques, ho continuïn sent però amb sèrie pròpia.

I és que els personatges de The Big Bang Theory eclipsen la història principal a base de crosses, 1001 frases estúpides per lligar-se a la veïna cada cop que entra al pis, referències a la física amb la mateixa freqüència que es parla de Battlestar Galactica o invents astrofísics per estar connectats amb el món a partir d’una làmpara de nit.

Així de freak és The Big Bang Theory.

La frase que ens venen amb la sèrie des del primer capítol és que ser llest és sexy, però més aviat podríem dir que ser freak mola.

Avís per futurs espectadors: si comenceu a veure la sèrie titllant-la de freak i enteneu la majoria de coses de què parlen, no us sorprengueu. Hi ha més freaks al món que gent normal.

Bazzinga!

La sèrie s’emet a Antena 3 amb el nom Big Bang i el 24 de setembre s’estrena a nivell mundial la seva quarta temporada. Esperem que no tardi a veure’s per aquí.

Consell d’última hora: aprofiteu l’eina de la TDT per veure la sèrie en versió original ja que el doblatge, en aquest cas, fa perdre autenticitat als personatges.

Per Montserrat Puñet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada